Frontpage / Aktiv A


Neste kurs følg med på hjemmeside og facebook

Påmelding: telefon 35555441, epost: kontakt@porselensklinikken.no eller direkte i resepsjon på klinikken i forvei.

Terapeutene på klinikken

Aktuell informasjon

Ønsker du å få behandling hjemme?

Marielle vår nye fysioterapeut tilbyr nå hjemmebehandling.
pris 700.-per behandlingstime + noe kjøretid 

Påmelding på Marielle@porselensklinikken.no eller 35 55 54 41

Info klikk her


Aktiv A

Porselensklinikken med AKTIV A tilbud til hofte/kne artrosepasienter

Nytt kurs kjøres løpende ta kontakt!

AktivA er et nasjonalt behandlings system for pasienter med hofte/Kne artrose.

AktivA består av tre deler – et strukturert utdanningsprogram for fysioterapeuter, et behandlingsopplegg for pasienter med artrose (artroseskole og individuelt tilpasset trening) og et elektronisk registreringsprogram.

Se vedlagte brosjyre for mer informasjon. Målsetningen med AktivA er at pasientene skal få et kunnskapsbasert opplegg. Dette er brukt I flere år I Sverige og Danmark. Mer enn 30000 pasienter har blitt ivaretatt I disse land. En av målsetning er også om å implementere internasjonale retningslinjer.

Retningslinjene vektlegger informasjon, trening og vektreduksjon (hvis nødvendig). Målet er at alle pasienter med kne og/eller hofteartrose i Norge skal bli tilbudt denne evidensbaserte behandlingen. Aktiv A er et program som er forankret ved Oslo Universitetssykehus, Ortopedisk avdeling.

Porselensklinikken er godkjent AktivA klinikk (se aktivmedartrose.no) og driver en artrose skole med 1 kveldskurs . etterfølgende av 6 - 12 ukers aktiv trening etter kunnskapsbaserte treningsprogrammer. Den første dagen av artrose skolen betales av pasientene da det ikke er takster for undervisning på takstplakaten til HELFO. Pris 500 kr.- Etterfulgt av 6 - 12 ukers trening på rekvisisjon og medegenandel.

1 dags kurset på sammenlagt 2,5 timer inneholder informasjon om sykdommen, kunnskap at det ikke er slitasje men også understimulering som fører til artrose, trenings og mestringsstrategier og ernærings lære i samband med overvekt. Pasientene blir også individuelt vurdert / diagnostisert. De som tillater blir også med på elektronisk registrering.

Maksimalt 15 plasser. Påmelding per telefon, epost eller på klinikken.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.