Frontpage / Behandlingstilbud / TPI Golf Fysioterapi / TPI Golf fysioterapiTPI Golf fysioterapi

En TPI  (CGFI-MP3) godkjent Golf Fysioterapeut har gjennomgått utdannelse gjennom Titleist Performance Institutt kursrekke. TPI innehar per idag verdens mest omfattende kompetanse på Golfteknikk og kroppens fysikk. Det som kalles swing-body connection. Analyse av dette gjennomføres på klinikken.

Vi bruker også FMS og SFMA for vurdering av kunder og elever

En TPI  (CGFI-MP3) godkjent Golf Fysioterapeut har gjennomgått utdannelse gjennom Titleist Performance Institutt kursrekke. TPI innehar per idag verdens mest samlede og omfattende kompetanse på Golfteknikk og kroppens fysikk. Det som kalles swing-body connection.

Certified Golf Fitnes Instructor innen helsefag kan hjelpe:

  • golferen med hvorfor svingen og ballen oppfører seg slik den gjør grunnet kropslige faktorer. Analyserer svingen sammen med PGA pro og Fysisk trener. Legger opp trening og/eller behandling etter omfattende testing relevant for golfen. Kommer sammen med golferen, PGA pro og fysisk trener fram til en handlingsplan
  • PGA pro med å utføre tester for å se om "svingfeil" er på grunn av fysiske-biomekaniske faktorer og rådgive - støtte om dette.
  • Holde kurs og gruppeaktiviteter

Filosofien " Det finnes ikke en sving som passer for alle, alle passer ikke in i en sving  men det finnes en måte å svinge for hver og en"

Vi tester hvor godt kroppen din er forberedt på å utføre din personlige sving. Testen består av et antal enkle bevegelser som går på bevgelighet, koordinasjon og styrke. Raskt finner vi ut det område du kan forbedre/trene dig på. Dette gjelder alle aldersgrupper og spiller nivåer.

Du kan se hva dette innebærer på Titleist Performance InstituteDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.