Frontpage / Om Porselensklinikken / Våre ansatte / Berit Aanesen - PsykoterapeutBerit Aanesen - Psykoterapeut

berit@porselensklinikken.no,
telefon 46296315

Jeg har tid til deg. Nå tilbyr jeg timer på Porselensklinikken i Porsgrunn. Mesteparten av tiden arbeider jeg med klassisk samtaleterapi. Terapi er en utviklingsprosess, og virkelige forandringer forutsetter at hele mennesket er involvert med både tanker, følelser, ressurser og ferdigheter. Derfor vil jeg noen ganger foreslå å inkludere elementer fra f.eks. bevegelsesterapi, mindfulness eller kunst- og uttrykksterapi, som innfallsport for samtalen. Min rolle er først og fremst å hjelpe deg til å se nye muligheter der situasjonen kanskje oppleves fastlåst og vanskelig. Problemstillinger kan f.eks. være om du

 har mistet grepet på hverdagen og deg selv, og trenger hjelp til å finne veien videre?

 føler at du ikke strekker til, eller stresser og presser deg selv for hardt?

 strever i en vanskelig livssituasjon – kanskje med mobbing, skole, jobb, relasjoner, sorg og tap, eller langvarig sykdom?

 ønsker å snakke med en utenforstående for å få hjelp til å sortere tanker?

 sliter med angst, depresjon, lav selvfølelse, eller søvnproblemer?

 har fysiske plager du tenker kan ha psykiske årsaker?

 har konsentrasjonsproblemer, strever med å finne ro, eller har mistet energien?

Ta kontakt hvis du lurer på om dette kan være noe for deg, så avtaler vi tid for en uforpliktende prat! 

Du når meg på berit@porselensklinikken.no, telefon 46296315, eller via Porselensklinikken.

Timepris (60 minutter): 400,- 

Jeg er psykoterapistudent i siste del av utdanningen, og tilbyr nå timer for klienter. Som kvalitetssikring går jeg i regelmessig veiledning hos erfarne terapeuter, men har selvfølgelig full taushetsplikt. Jeg har studert psykoterapi på masternivå ved Høgskolen i Sørøst-Norge, studieretning Integrativ Terapi. I tillegg er jeg sertifisert veileder innen PREP; et forebyggende par-program fra Modum Bad, og jeg har utdanning innen LØFT; løsningsfokusert tilnærming.

Jeg har arbeidserfaring fra Mental Helse Hjelpetelefonen, og mye egen livserfaring. Jeg vil gjerne hjelpe deg med å finne akkurat din vei videre, og bidra til din personlige utvikling mot mer harmoni og balanse med deg selv og dine omgivelser.

Jeg er medlem i NFIT (Norsk Forening for Integrativ Terapi) og i NFP (Norsk Forbund for Psykoterapi). 

Integrativ Terapi:

Dette er en studieretning innenfor psykoterapien, med fokus på å bruke solide, dokumenterte metoder og teorier. Vi er opptatt av å se hvert enkelt menneske som en helhet, påvirket av alle sine livsområder. Ikke bare det rent psykiske, eller det fysiske og medisinske, men også det sosiale, miljøet vi lever i, arbeid og fritidsaktiviteter, den økonomiske situasjonen, historien vår og kulturbakgrunnen spiller inn på helsesituasjonen og opplevelsen av velvære og god helse. Vi er også opptatt av at mennesker og deres livssituasjoner alltid har iboende ressurser og et potensiale for endring.

Et mål med psykoterapi er ofte å bli mer oppmerksom på ubevisste tankemønstere, slik at vi om nødvendig kan forandre på det som står i veien for vår videre utvikling. Typiske behandlingsmål kan være økt livskvalitet, symptomreduksjon, økt arbeidsevne, selvtillit og livsglede, bedre relasjoner til andre, og økt kroppslig velvære. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.