Frontpage / Om Porselensklinikken / Våre ansatte / Tomm Alexander Østlie -...Tomm Alexander Østlie - Fysioterapeut, Dip. MDT

Tomm Alexander Østlie - Fysioterapeut, Dip. MDT

Fysioterapeut med Diplomutdannelse fra universitet i Skottland i Mekanisk Diagnostikk & Terapi (MDT) – McKenzie og bachelorgrad i fysioterapi fra Fysioterapiskolen i Århus 2006.

Har den høyeste utdannelsen innen McKenzie metoden i Norge og er den eneste med Diplomutdannelsen i MDT. Leder av McKenzie Norge og arrangerer kurs for fysioterapeuter, kiropraktorer, leger og annet helsepersonell. www.mckenzie.no

Har også kursrekke i Osteopati og Medisinsk Akupunktur.

Spesialfelt:

Spesialfeltet er rygg- og nakkeplager, samt generelle muskel- og skjelettlidelser.

Her brukes McKenzie-metoden til å utelukke alvorlig patologi, finne klassifisering av ryggrelevante lidelser og gi den mest optimale behandling. 

Gruppetrening for rygg- og nakkeplager tilbys også som opptrening etter prolaps og/eller som forebyggende behandling.

Arbeidsområder:

Behandlingen foregår mest på klinikken i form av manuell behandling og gruppetrening.

Jobber også ut mot bedrifter og idretter med kurs, trening, behandling og forebygging av belastningsskader, ute i bedriften eller på idrettsbanen.

Fysioterapeut for Herkules Friidrett og holder foredrag om forebygging av rygg- og nakkeplager for idrettslag og bedrifter, samt kostveiledning.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.