Porselensklinikken

Porselensveien 8

3920 Porsgrunn

Man-Tor: 8:00 - 18:00

Fredag: 8:00 - 16:00

Idrett

Vi har kompetanse innen flere idretter som Fotball, Golf, Håndball, Sykkel, utholdenhetsaktiviteter, ski, ishockey, Friidrett og Hestsport.

Vi har laget et konsept for lag som inneholder 3 hovedpunkter.

Første del av konseptet består av at vi tilbyr første konsultasjon innen 2 arbeidsdager, om mulig før. Første konsultasjonen inneholder en undersøkelse og en behandling.Deretter blir det om nødvendig en intensiv oppfølging av den skadde. Behandlingsformen i oppfølgingen kan bestå av fysioterapi, kiropraktikk, akupunktur, mckenzie m.m.

 

Andre delen av konseptet er det å lage treningsprogrammer. Vi lager forebyggende og alternative treningsprogrammer. Innenfor dette kan vi lage treningsprogrammer for lag eller individer. Disse treningsprogrammene kan bli laget for å utføres på lokasjon (idrettshall, fotballbane e.l.) eller her på Porselensklinikken.

 

Til slutt kan vi innenfor vårt konsept bidra med vår kompetanse i form av foredrag for lag, lagledere, og/eller trenere. Foredragene kan handle om forebyggende trening for aldersbestemte lag, kosthold, styrke trening m.m. Vi kan også bidra med vår kompetanse på cup – turneringer e.l. ved at vi setter opp en stand hvor deltakere kan henvende seg med spørsmål om skader. Ta kontakt hvis dette er interessant for dere. Vi kan da skreddersy et opplegg for ditt lag eller din klubb.