Porselensklinikken

Porselensveien 8

3920 Porsgrunn

Man-Tor: 8:00 - 18:00

Fredag: 8:00 - 16:00

TPI Golf Fysioterapi

En TPI (CGFI-MP3) godkjent Golf Fysioterapeut har gjennomgått utdannelse gjennom Titleist Performance Institutt kursrekke. TPI innehar per idag verdens mest omfattende kompetanse på Golfteknikk og kroppens fysikk. Det som kalles swing-body connection. Analyse av dette gjennomføres på klinikken.

Vi bruker også FMS og SFMA for vurdering av kunder og elever.

En TPI (CGFI-MP3) godkjent Golf Fysioterapeut har gjennomgått utdannelse gjennom Titleist Performance Institutt kursrekke. TPI innehar per idag verdens mest samlede og omfattende kompetanse på Golfteknikk og kroppens fysikk. Det som kalles swing-body connection.

Certified Golf Fitnes Instructor innen helsefag kan hjelpe:

golferen med hvorfor svingen og ballen oppfører seg slik den gjør grunnet kropslige faktorer. Analyserer svingen sammen med PGA pro og Fysisk trener. Legger opp trening og/eller behandling etter omfattende testing relevant for golfen. Kommer sammen med golferen, PGA pro og fysisk trener fram til en handlingsplan
PGA pro med å utføre tester for å se om «svingfeil» er på grunn av fysiske-biomekaniske faktorer og rådgive – støtte om dette.
Holde kurs og gruppeaktiviteter
Filosofien » Det finnes ikke en sving som passer for alle, alle passer ikke in i en sving men det finnes en måte å svinge for hver og en»

Vi tester hvor godt kroppen din er forberedt på å utføre din personlige sving. Testen består av et antal enkle bevegelser som går på bevgelighet, koordinasjon og styrke. Raskt finner vi ut det område du kan forbedre/trene dig på. Dette gjelder alle aldersgrupper og spiller nivåer.

Du kan se hva dette innebærer på Titleist Performance Institute